Kontakt os på:​

Lidt om mig

Jeg hedder Tom og har 2 børn Mynthe og Sebrina. Jeg er udlært lastvognsmekaniker og jeg har altid haft meget stor interesse for lastbiler, jo større desto bedre.

Som knægt kørte jeg altid med min morbror Ib Thomsen. Han kørte lokal kørsel den gang kommunekørsel korn og roer og så med sneplov om vinteren. Det er også hans fortjeneste at jeg kom i gang for mig selv. 

Vendepunktet til egen forretning

Jeg kørte som chauffør hos ham da han en dag spurgte om ikke jeg ville købe den bil som jeg kørte med nemlig Volvo N 10`eren Jeg var ikke så gammel dengang, men jeg fik samlet noget kapital og selv om min far ikke var særlig glad for min beslutning så blev det sådan.

Senere måtte han jo erkende at knægten godt kunne drive en vognmandsforretning. Men han skal også have ros han har hjulpet mig mange gange når jeg lige skulle have ordnet et eller andet på bilen, han var nemlig også udlært mekaniker, han er her desværre ikke mere.

Men så er det godt at min mor stadig er her, hun har også været en uvurderlig hjælp i den tid hvor jeg startede op som selvstændig. Dengang var jeg ungkarl så hun hjalp med en del husligt arbejde.

HVEM ER VI

Vognmand Tom Hansen

CVR: 16241830

KONTAKT OS

FIND VEJ

Gl. Hovvej 77

4400 Kalundborg